1-cover-1024x704

VIP in orasul tau

SHARE

Sunt multe moduri de a-ți arăta aprecierea față de echipa ta, iar cea la care ne-am gândit noi este cel puțin unică.

Povestea este așa: am creat un grup secret VIP, despre care nimeni nu știa nimic. Așteptam 30 de oaspeți foarte importanți dar niciun nume și niciun detaliu al evenimentului nu era făcut public. Colegii au început să-și dea cu părerea: unii îl așteptau pe Iohannis, alții credeau că e un artist internațional.

Pentru toți angajații hotelului, ziua a început la ora 14:00, când au fost chemați la ședință pentru a primi detalii cu privire la acest grup. Până atunci, doar echipa de management a fost în hotel. Au ajuns în sala de conferință puțin demoralizați, temându-se de o zi grea de muncă. La urma urmei, știau cu toții că grupurile VIP au cele mai multe pretenții!

Dar când au ajuns acolo au aflat că… grupul VIP sunt chiar ei! Mare le-a fost mirarea (dar și bucuria!) când și-au dat seama că în locul unei zile de muncă, vor avea parte de o zi de răsfăț!

Când au coborât la recepție, fiecare a primit o scrisoare personalizată cu programul zilei și cheia de la camera lor Deluxe. Au fost invitați să facă un tur al orașului cu ghidul nostru preferat și ne-au mărturisit că până atunci nu au știut ce bogată în istorie este Alba Iulia. În tot acest timp, șefii lor le făceau munca: directorul hotelului s-a ocupat de bar, pe managerul de marketing oaspeții l-au întâlnit la recepție, iar directorul operațional s-a relocat în bucătărie. F&B Managerul a fost oaspătarul de serviciu, iar proprietarul hotelului a fost responsabil tehnic. Nu le-a fost ușor, însă au informat fiecare client despre această zi specială, iar oaspeții au fost foarte îngăduitori. S-au primit chiar cereri de angajare din partea turiștilor!

Când colegii s-au întors din oraș, au fost întâmpinați cu șampanie și sala frumos decorată pentru cina festivă. Nu a fost meniul dichisit care se servește de obicei în restaurantul nostru, însă pentru o cină gătită de bucătari amatori a fost foarte apreciată. Seara a fost plină de surprize: premii, concursuri, muzică și dans. Petrecerea a ținut până târziu în noapte și nimeni nu s-a grăbit să ajungă acasă pentru că, așa cum vă spuneam, fiecare avea o cameră rezervată în hotel.
A fost o experiență de neuitat: și pentru angajați, și pentru șefii lor. Primii au învățat cum e să fii turist VIP la Hotel Transilvania în Alba Iulia, cei din urmă au înțeles mult mai bine prin ce trec angajații lor în fiecare zi. Au fost multe lecții pe care cu toții le-am asimilat, dar cea mai importantă rămâne cea care i-a și determinat să lanseze acest proiect: cei mai importanți oameni dintr-un hotel sunt angajații. Pentru că fără ei, nici proprietarii, nici furnizorii și nici turiștii nu ar putea fi.

Am făcut și poze, și filme, dacă aveți ragaz să le vedeți: