Camere

RAFINATE ȘI CONFORTABILE

Cazare

HOTEL TRANSILVANIA

Din traditie sau din temeiul atator exemple pornite din “Cealalta Capitala”, Hotel Transivania si-a rescris istoria si o ofera oaspetilor la prezent. 2015 e anul in care Hotel Transilvania a renascut, devenind mai primitor, mai ospitalier, cu profesionisti gata sa te intampine cu bratele deschise si sa te faca sa te simti mai bine ca acasa. De fiecare data.

Mai mult decat ce-a fost ieri, Hotel Transilvania este azi cel mai ambitios proiect arhitectural din zona hoteliera locala, impresionant la exterior, rafinat si incantator in interior. 80 de camere in care nu doar sa locuiesti, ci in care sa TRAIESTI si sa te relaxezi deplin, in care iti poti „comanda” de acasa temperatura, indiferent de sezon.

4* Deluxe

CAMERE

Pentru noi, confortul clienților noștri este cel mai important. Camerele dispun de un dormitor cu saltele king–size, special alese pentru un confort maxim si un somn linistit. Mobilierul ales, accesoriile de calitate și inserțiile high-tech îmbină perfect rafinamentul, spațiul și tehnologia de ultimă generație.

4* Deluxe

APARTAMENTE

Pentru turiștii care doresc o călătorie de lux, hotelul nostru oferă 4 apartamente cu vedere la oraș și cu balcon propriu, locul ideal în care dotările moderne pentru relaxare se îmbină perfect cu detaliile sofisticate. Saltelele  premium king-size ( 180 x 200 ), special achiziționate pentru confortul turiștilor noștri, cada cu jacuzzi cu vedere în cameră, dușul cu efect de ploaie răcoritoare și zona de relaxare dotată cu canapele confortabile , sunt doar câteva din dotările regăsite aici.

3* Standard

CAMERE

Datorită spațiului generos , mobilierului în stil clasic și ambianței plăcute , camerele standard sunt o alegere inspirată pentru turiștii care caută confort și liniște , toate în același loc.