Dining

Restaurant

MÂNCARE DELICIOASĂ

Deschis de luni până duminică, cu un decor modern și o atmosferă plăcută, restaurantul Transilvania vă invită la o experiență culinară de excepție !

Preparatele emblematice din bucătăria mediteraneană și internațională sunt realizate de o echipă de bucătari care pun mult suflet începând de la alegerea ingredientelor de cea mai bună calitate și până la modul de servire al preparatelor. Oricare ar fi preferințele oaspeților noștri, le vor putea regăsi la restaurantul nostru, într-o varietate de mâncăruri și băuturi rafinate.

Meniul este reîmprospătat periodic, pentru ca oaspeții să se poată mereu surprinși cu preparate noi.

English Bar

elegant și discret

Într-un spațiu elegant și totodată discret , potrivit atât pentru o discuție importantă de afaceri cât și pentru o bine-meritată relaxare după o zi de muncă , barul nostru este locul în care puteți savura o băutură rafinată sau încerca un trabuc de calitate împreună cu prietenii sau cu partenerii de afaceri.

Iar ceea ca probabil nu știați este că în English Bar, la Hotel Transilvania, veți găsi cea mai mare colecție de ginuri din oraș.

Vă așteptăm de luni până duminică , între orele 08:00-22:00.

Lobby Bar

SPAȚIOS

Situat în imediata apropiere a recepției hotelului Transilvania și a sălilor de conferință, Lobby Bar vă întâmpină cu diferite sortimente de cafea și ceai, dar și cu băuturi fine, într-un cadru inedit, care cu siguranță vă va face șederea la noi și mai plăcută.