Povestea noastră

Povestea continuă...

HOTEL TRANSILVANIA

“‘Fiecare loc trăiește prin povestea lui.”

Fiecare loc trăiește prin povestea lui. Hotel Transilvania a fost, încă din 1972, o parte centrală din povestea orașului. A trăit și a crescut prin ceea ce au povestit despre el toți cei care i-au trecut pragul.

În 2013, am decis să-i schimbam povestea și să tranformăm popularitatea în prestigiu. Am păstrat suficient cât să-ți aducă aminte de ceea ce a fost un adevărat simbol al Alba Iuliei și am adăugat tot ceea ce surprinde. Am avut curajul să acceptăm o provocare ce părea imposibilă: să păstrăm locația, pentru ca tu să știi că tot aici ne vei găsi, unde ne-ai găsit și în urma cu mai bine de 40 de ani, dar să dăm o nouă viață vechilor ziduri. Peste toate, i-am dat personalitate! După o transformare de la temelie, în care am mizat pe tot ce contează cu adevărat în industria hotelieră, Hotel Transilvania a devenit gazda de care ai nevoie atunci când ești departe de casă.

Vă mulțumim pentru că ne-ați ales și vă garantăm că vom face absolut tot ceea ce depinde de noi pentru a vă transforma vizita într-o experiență memorabilă: în ceva de povestit!

Cu prietenie,

Echipa Hotel Transilvania