VIP-in-orasul-tau-alba-iulia-hotel-4-stele-1-1024x577

Locul 1: eTravel Awards 2017

SHARE

Dacă ați trecut pragul hotelului nostru, v-ați dat cu siguranță seama că nu suntem un hotel obișnuit: ne place să facem lucrurile altfel, să ne provocăm să fim mai buni. Ne place să zâmbim nu pentru că oaspeții se așteaptă să fie întâmpinați astfel, ci pentru că ne place cu adevărat să fim la muncă!
Iar de curând, și alții au remarcat acest lucru. Hotel Transilvania a fost premiat în cadrul galei eTravel Awards 2017. Locul 1, la secțiunea „Special Projects”. Din cei 19 nominalizați, noi am fost cei care au impresionat juriul prin creativitate și eficiență. Am fost cei care ne-am propus să transformăm angajații în clienți ai hotelului și apoi să arătăm întregii țări cum e să fii un turist VIP la Alba Iulia.

 

Prezența la această gală ne-a bucurat cu atât mai mult cu cât Alba Iulia a urcat pe cea mai înaltă poziție a podiumului de 3 ori: cu proiectul inedit al Hotelului Transilvania, cu blogul de turism al Primăriei Municipiului Alba Iulia și indirect, prin Transilvania Train, cei care au câștigat premiul pentru cea mai bună campanie de promovare a unei destinații turistice. Iar așa cum probabil știți, Hotel Transilvania este unul dintre susținătorii principali ai proiectului Transilvania Train.

Mulțumim întregii echipe care s-a implicat în acest proiect. Nu a fost ușor, dar a fost cu siguranță o experiență care ne-a învățat ce înseamnă munca în echipă:
Echipa care a complotat evenimentul: Marcel Florea, Andreea Florea, Delia Florea, Iulia Guș, Mariana Hening, George Balika, Viorica Mateș

Foto/video: Daniel Voica, Gabriel Timaru
Montaj: Cosmin Aldea
Ghid turistic: Cristian Kalanyos

Iar în încheiere mai postăm o dată filmul acestui inedit proiect: