studio-poem

Servicii noi la Hotel Transilvania

SHARE

Atunci când te cazezi la un hotel, locația devine a doua ta casă. Te aștepți să ai servicii variate și de calitate cea mai bună. Iar pentru a ne asigura că oaspeții noștri au parte de cea mai bună tratație „from head to toe” (adică de la vârful degetelor până la firele de păr), la Hotel Transilvania puteți găsi acum și servicii de cosmetică, de masaj și de hair style. Colaborăm cu unii dintre cei mai buni furnizori de astfel de servicii din zonă: Studio Poem Estetic și Hair Studio by Iulia Niculescu.

Produsele folosite în saloane sunt de cea mai bună calitate. Pentru cosmetică, cei de la Poem oferă în exclusivitate tratamentele cu produsele Guinot, dar și o serie de proceduri cu aparate moderne care asigură rezultate spectaculoase chiar de la prima ședință. Pe lângă tratamentele cosmetice, aici puteți beneficia de proceduri de epilare definitivă și epilare cu ceară sau de machiaj semipermanent și pensat.
Rezervările se pot face la telefon 0724.002.264 sau pe email info@studiopoem.ro.

Hair Studio by Iulia Niculescu aduce în Alba Iulia un salon de coafură la standarde internaționale. Cu produse fabricate în SUA și Europa de Vest. Olaplex, Nashi Argan, Moroccanoil sunt doar câteva dintre mărcile premium cu care se lucrează în acest salon.
Rezervările se pot face la telefon 0754528104

Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul!