Top-Hotel-4-1024x682

Pe podiumul celor mai bune hoteluri

SHARE

În cadrul Galei Top Hotel Awards, desfășurată pe data de 24 mai 2018 la București, Hotel Transilvania a câștigat locul III la categoria „Hotelul anului de 4*, neafiliat unui lanț internațional”.

Competiția este cel mai prestigios eveniment din această industrie, reunind reprezentanții celor mai importante agenții de turism, hoteluri și organizații din domeniu. Categoria la care Hotel Transilvania a fost laureat a fost una dintre cele mai râvnite, lista nominalizaților cuprinzând 22 de hoteluri de 4* din întreaga țară. Câștigătorii au fost aleși în urma unui punctaj alcătuit pe baza votului publicului, a evaluării juriului și, nu în ultimul rând, a unei campanii tip „client misterios” care a avut rolul de a măsura complianța serviciilor hotelului la standardele internaționale din industrie.

Este a doua oară când această distincție este acordată pentru o locație din Alba Iulia, Hotel Transilvania câștigând Gala Top Hotel Awards și în anul 2016.

Festivitatea de decernare a fost transmisă live pe pagina de Facebook a hotelului. Mesajul reprezentanților hotelului a fost unul prin care au invitat pe cei prezenți la Alba Iulia, dar și prin care au subliniat că menținerea acestui loc pe podium este sinonim cu menținerea unor standarde ridicate pentru turiști: „Noi credem că fiecare român trebuie să ajungă în Anul Centenarului la Alba Iulia. Ne bucurăm că avem oportunitatea de a demonstra că orașul poate primi turiștii cu un hotel care oferă servicii la nivelul la care ei se așteaptă. Iar pentru aceasta le mulțumim organizatorilor, juriului, dar mai ales colegilor noștri, care în fiecare zi fac tot posibilul pentru a crea o experiență memorabilă oaspeților, dar mai ales pentru a construi acea atmosferă unde fiecare dintre noi vine cu drag la muncă.”

Hotel Transilvania a fost deschis în anul 1972, iar în 2015, în urma unui amplu proces de renovare, hotelul și-a redeschis porțile ca unul dintre cele mai moderne unnități turistice din zonă. Investițiile în hotel au continuat și în anii următori, când sălile de conferință au fost extinse, iar hotelul și-a completat serviciile cu servicii de coafor (Hair Studio by Iulia Niculescu), de cosmetică (Studio Poem) și masaj (Starmedica). Următorul pas în dezvoltarea hotelului va fi extinderea acestuia cu un centru SPA, o sală de evenimente generoasă și o suplimentare a capacității de cazare existente.