ultima-camera-apt-1024x331

Ultima camera

SHARE

Dragi parteneri,

Știm că mulți dintre dvs ne-ați solicitat cazare pentru 1 decembrie 2018. Așa cum știți, este o perioadă foarte solicitată, așadar toate camerele au fost rezervate încă de anul trecut. Toate, mai puțin una! Am păstrat un apartament deluxe, de 4*, pe care aveți posibilitatea să îl rezervați pentru dumneavoastră sau partenerii dumneavoastră.

Cum?

În perioada 1-15 noiembrie pe site-ul nostru se va desfășura o licitație. Produsul vândut? Cazarea pentru 2 nopți, de Centenar, la Alba Iulia. Iar acum vine partea cea mai importantă:Întreaga sumă obținută în urma acestei licitații va fi folosită pentru a organiza o serbare de Crăciun pentru copiii de la Casa de tip familial „Rița Gărgărița”. Vrem să le oferim seara la care ei nici nu au îndrăznit să viseze: o cină festivă într-un restaurant de lux, colinde în jurul bradului și, desigur, cadouri aduse de Moș Crăciun, Crăciuniță și ai lor spiriduși.

Credem că adevărata unire este făcută de oameni, pentru oameni.

Pagina unde puteți afla mai multe informații este www.ultimacamera.ro.

Vă mulțumim anticipat pentru că ne ajutați să ducem vestea mai departe și sperăm că, împreună, vom oferi o bucurie de neuitat copilașilor!