Halep-1-1024x768

farsa de 1 Aprilie: Simona Halep la Alba Iulia

SHARE

(update 2 aprilie): „Simona Halep de Alba Iulia” este de fapt colega noastră, Cătălina, care a intrat în jocul păcălelii de 1 Aprilie. Sperăm că v-am adus zâmbetele pe buze. Desigur, ne-am bucura ca Simona Halep cea adevărată să accepte invitația de a vizita orașul nostru! Știm cu siguranță că sunt mulți care s-ar bucura să o cunoască!

Cea mai iubită jucătoare de tenis a momentului a ajuns la Alba Iulia

Simona Halep a venit pentru prima oară la Alba Iulia. Jucătoarea de tenis, actuală numărul 1 WTA, a ajuns la Alba Iulia în acest sfârșit de săptămână, la doar 3 zile după ce s-a întors din Miami.

Simona Halep a folosit timpul petrecut în Cealaltă Capitală ca un prilej de relaxare, vizitând cetatea și beneficiind de serviciile de masaj și cosmetică situate chiar în incinta hotelului. Mai mult, ea a avut o întâlnire cu echipa de management a Hotelului Transilvania, cu care a discutat despre provocările din industria hotelieră, industrie în care jucătoarea de tenis a investit major în ultimii ani. În cadrul unei conferințe de presă desfășurate în cadru restrâns în sala Apulum a hotelului, Simona Halep a mărturisit că acesta a fost și unul dintre motivele pentru care a ales Hotel Transilvania ca destinație, pentru că știe că este unul dintre cele mai bune hoteluri independente din România (NR: referirea se face la distincțiile Top Hotels și eTravel Awards pe care Hotel Transilvania l-a câștigat în 2016, respectiv 2017). Desigur, Simona a adus în discuție și Sărbătoarea Centenarului, afirmând că și-a dorit foarte mult să ajungă în Alba Iulia în acest an. Pe perioada aflată în Alba Iulia, jucătoarea s-a antrenat pe unul dintre terenurile de tenis private din apropierea orașului și s-a bucurat să afle că există companii private care susțin acest sport și investesc în competiții atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști.
Simona Halep a impresionat angajații hotelului prin prezența ei jovială, modestă și prietenoasă. Ea a semnat cu bucurie cartea de oaspeți și s-a fotografiat cu o parte din echipa hotelului.

Îi mulțumim pentru că ne-a trecut pragul, îi dorim mult succes în carieră și o așteptăm cu drag să revină la Alba Iulia și cu alte ocazii!