familia-Zapp-la-Hotel-Transilvania-7-1024x678

Despre niste oaspeti deosebiti

SHARE

Familia Zapp… ați auzit despre ei? Sunt o familie de argentinieni care au plecat în turul lumii… în urmă cu 16 ani! Acum aproape o lună, au ajuns în România. Sunt 6 membri în această veselă familie: părinții și cei 4 copii: 3 băieți și o fetiță. 

Am aflat că vor trece prin oraș și i-am invitat să poposească o noapte și la noi în hotel. Au călătorit prin toată lumea și am făcut tot posibilul să ne asigurăm că Alba Iulia va fi una dintre destinații. Le-am făcut o primire călduroasă și i-am însoțit într-un tur al orașului. Așa cum și ei au mărturisit, cetatea este de-a dreptul impresionantă și își va găsi cu siguranță locul între paginile viitoarei lor cărți. Le-a plăcut povestea orașului și faptul că sunt atâtea secole de istorie într-un singur loc. Ne-au spus că apreciază aceste locuri pentru că îi ajută în educația celor mici, toți cei patru copii fiind înscriși în sistemul de învățământ la distanță din Argentina.

Invitând oameni cu povești impresionante în Alba Iulia este un mod ușor prin care putem ajuta la promovarea orașului. Le-au plăcut Au fost plăcut surpinși de camerele care li s-au oferit, mărturisind că a fost una dintre cele mai luxoase cazări de care au avut parte în călătoria lor. Mai mult, dorim ca povestea lor să fie o inspirație pentru cât mai mulți oameni: să îi motiveze să călătorească, să iasă din zona de confort, să descopere locuri noi. Iar Alba Iulia și Hotel Transilvania ar trebui să fie, cu siguranță, un punct de oprire pe lista fiecărui călător!”

Nicu și Sebastiana, colegii noștri de la bar, sunt impresionați de mașina familiei Zapp!
Spark your dream!
Gândurile lăsate în cartea de oaspeți
Ne luăm LA REVEDERE de la vesela familie
Africa a fost una dintre destinațiile lor preferate.
Mașina a fost parcată în curtea interioară a hotelului, pentru a fi cât mai în siguranță. O bijuterie din 1929, Graham Paige, trebuie prețuită!
Familia s-a bucurat de un tur ghidat al cetății Alba Carolina
Detaliu
Drum bun, dragi prieteni!