povestea-reamenajarii-hotelului-2-1024x489

Hotel Transilvania împlineste 1 an

SHARE

Povestea Hotel Transilvania a început să fie scrisă în 1972. A fost, încă de pe atunci, un simbol al orașului, un loc unde oaspeți din Alba Iulia sau din alte orașe veneau pentru a discuta subiecte importante, pentru a savura preparate deosebite sau pur și simplu pentru a se simți bine.

În anul 2013, clădirea emblematică a fost achiziționată de Florea Grup, care tot atunci a demarat un amplu proces intens de renovare, în cadrul căruia au fost refăcute complet dotările și a fost regândit întreg conceptul de design interior. Hotelul a fost modernizat în stil contemporan, în care s-a pus mult accent pe calitatea materialelor folosite și pe detalii ale design-ului care dau un caracter aparte spațiilor. În camere se remarcă nota de contrast a culorilor,  nuanța intensă de roșu carmin ce rafinează și oferă personalitate cromaticii neutre a ansamblului. Tehnologia a fost o altă parte importantă a investiției,  fiecare dintre camerele de 4 stele fiind dotată cu sistem persoanlizat de reglare a temperaturii, cu Smart TV, iluminare cu led-uri și încălzire cu ajutorul panourilor solare, care fac din Hotel Transilvania o construcție eco-friendly.

Redeschiderea hotelului a avut loc în aprilie 2015, în cadrul unei ceremonii distinse. Hotel Transilvania are acum 80 de camere, 2 săli de conferință, un restaurant cu terasă și un English Bar. De la redeschidere, hotelul a găzduit oaspeți din peste 50 de țări, veniți în Alba Iulia atât pentru a vizita orașul, cât și în interes de afaceri.

Mulțumim tuturor oaspeților, partenerilor și colegilor noștri pentru că ne-au sprijinit să ducem povestea mai departe!

Pentru a vă face o idee cât mai clară despre ce a însemnat transformarea hotelului, vă invităm să vedeți foto-povestea de mai jos: