comunicat-top-hotels-9-1024x681

Hotel Transilvania – Laureat al Galei TOP HOTEL AWARDS 2016

SHARE

La finalul săptămânii trecute a avut loc la JW Marriott București gala Top Hotel Awards, evenimentul care a reunit cele mai importante nume din industria turismului din România.

Hotel Transilvania din Alba Iulia s-a numărat printre cei peste 300 de nominalizați la această gală. Pentru alegerea câștigătorilor, s-a luat în considerare punctajul acordat de juriul internațional, votul publicului, dar și rezultatul vizitei unui client misterios în locație. Acesta din urmă a analizat curățenia camerelor, serviabilitatea personalului, meniul restaurantului și dotările hotelului.

În urma acestui amplu proces, Hotel Transilvania a câștigat locul 3 la categoria Hotelul anului 4 stele, neafiliat unui lanț hotelier internațional. La această categorie au fost nominalizate 15 hoteluri din întreaga țară, fiind una dintre cele mai strânse competiții.

„Cine vine în Alba Iulia este impresionat de cetate și de toate obiectivele din interiorul ei, însă pentru a fi o destinație turistică atractivă din toate punctele de vedere, trebuie să îi oferim vizitatorului o experiență de neuitat și în ceea ce privește serviciile de cazare, de restaurant și de conferințe. Reușim acest lucru cu ajutorul unei locații dotate la cele mai înalte standarde, dar și cu o echipă tânără și dinamică pregătită oricând să depășească așteptările oaspeților noștri. Premiul este al fiecăruia dintre colegii noștri și ne bucurăm că am reușit să punem Alba Iulia pe harta celor mai bune hoteluri din România!” spune Iulia Guș, Manager Marketing Hotel Transilvania.

La această categorie, toate hotelurile premiate au fost din Transilvania, un lucru de bun augur cu atât mai mult cu cât Transilvania a fost aleasă destinația anului 2016 de către publicația Lonely Planet. Această distincție încurajează tot mai mulți turiști să vină în zonă, dar impulsionează și agențiile de turism să organizeze evenimente aici.

Este prima oară când o locație din Alba Iulia câștigă un asemenea premiu de prestigiu. Dezvoltarea infrastructurii turistice a orașului este astfel completată de investițiile în servicii hoteliere de top, ceea ce face din orașul nostru o destinație care nu trebuie să lipsească de pe harta niciunui turist.