sapun Mandora Hotel Transilvania2 3

Susținem producătorii locali

SHARE

Atunci când călătorești, e bine să te bucuri de tot ceea ce destinația îți oferă. De la hotel, la obiective turistice, la produse locale. De aceea, la micul magazin de suveniruri de la recepția hotelului, promovăm cât mai mult producătorii locali. Acest demers este cu atât mai important acum, când afacerile mici sunt afectate de pandemie.

Astăzi vă vom prezenta unul dintre acești colaboratori. Este vorba de Mandora, un producător de cosmetice din județul Alba.

Mandora - sapunuri Alba

Am scrie mai multe despre ei, însă vă lăsăm să îi descoperiți singuri în descrierea de mai jos. Noi însă vă spunem despre toți oaspeții încântați să descopere în camere aceste produse, dar și să le achiziționeze ca suvenir.

„Micul nostru punct de producere și comercializare a săpunurilor naturale, găsit în satul Șard, la numărul 489, reprezintă angajamentul nostru față de clienți, pornită dintr-o pasiune veche pentru cosmeticele autentice. De mai bine de patru ani, perfecționăm rețete și aducem în atenția locală beneficiile ingredientelor naturale, având grijă deosebită ca aceste beneficii să se regăsească în fiecare gram din săpunurile noastre.

Pe lângă importanța pentru sănătate a folosirii cosmeticelor de calitate, produse manual, cu migală și dedicare, vrem să contribuim la dezvoltarea zonei noastre rurale, pe care o apreciem și o considerăm locul plin de ospitalitate și omenie care merită pus în valoare.

Atenția pentru cei care îndrăgesc proprietățile săpunurilor noastre se reflectă atât în relația de încredere consolidată, cât și în modul în care ele sunt livrate (ambalaj care păstrează proprietățile ingredientelor, modalități de transport confortabile și rapide).”

În camere, o mostră de săpun este oferită gratuit.
Sapunuri suvenir Hotel Transilvania
La recepție, oaspeții pot alege una dintre cele 4 arome.

Noi am ales aroma de Cedru pentru cosmeticele din camere, iar la recepție puteți alege dintre următoarele sortimente: Citronella, Scorțișoară, Ylang-Ylang sau Cedru. Vă încurajăm și pe voi ca, oriunde ați călători, să susțineți cât mai mult micile afaceri locale.

Drumuri bune să aveți!