5 ani #stămacasă

SHARE

Povestea Hotel Transilvania a început să se rescrie pe 3 aprilie 2015. Am trăit de atunci multe, iar aniversarea hotelului era în fiecare an un prilej de bucurie, în care toți ne adunam și sărbătoream. Anul acesta însă este altfel, pentru că vom sărbători fiecare de acasă această jumătate de deceniu.

Acum ne dăm seama cu adevărat ce înseamnă echipa aceasta pentru noi. Cât de mult apreciam poveștile de dimineață, întâmplările neprevăzute, glumele dintre colegi. Ne e dor chiar și de problemele peste care treceam împreună și de situațiile care păreau imposibil de rezolvat. „Eram fericiți și nu știam” e ceva ce auzim des în perioada aceasta. Poate cineva credea că acea expresie cu „hotelul, a doua familie” este o chestie de marketing care „dă bine” la brandul de angajator. Dar izolarea ne-a făcut să descoperim că este pe cât se poate de adevărată. 

Nu știm ce va urma și ce schimbări va aduce această pandemie. Știm însă că împreună, vom reuși să trecem peste toate. Astăzi sărbătorim 5 ani din acest „împreună” și, chiar dacă suntem departe unul de altul, echipa Hotel Transilvania este în continuare unită. Suntem nerăbdători să ne redeschidem porțile și să ne întâmpinăm oaspeții cu același zâmbet care-i făcea mereu să se întoarcă la noi. Dar până atunci însă, stăm acasă. Vă încurajăm și pe voi să păstrați distanțarea socială și să aveți o conduită cât mai responsabilă în această perioadă!

La mulți ani, Hotel Transilvania! Să ne revedem cu bine!