Noutăti

Politica de parcare

Începând cu data de 18.01.2021, în Alba Iulia și implicit la Hotel Transilvania a intrat în vigoare noul, sistem de parcare cu plată. Vă prezentăm

Citește mai mult

5 ani #stămacasă

Povestea Hotel Transilvania a început să se rescrie pe 3 aprilie 2015. Am trăit de


City break la Alba Iulia

Vino la Alba Iulia în această vară și îți oferim un sejur de neuitat!

O exeperiență relaxantă care cuprinde 2 nopți de cazare cu mic dejun, acces la piscină și multiple posibilități de petrecere a timpului liber!


Pachetul „Vine barza”

Hotel Transilvania lansează o ofertă unică în România: pachetul „Vine barza!”. Întrucât multe cupluri doresc un bebeluș, iar stresul și programul agitat este un impediment în a-l concepe, cei de la Hotel Transilvania au lansat o ofertă specială prin care invită toate perechile care doresc să aibă un copil, să petreacă un sejur la Alba Iulia.


Hotel Transilvania spune #șîeu

Alba Iulia este un oraș frumos, plin de istorie și înconjurat de o natură care te vrăjește. Mai mult, avem în zonă companii care se dezvoltă de la an la an, care investesc în comunitate și asigură locuri de muncă. Fie că e vorba despre turiști veniți să descopere orașul sau de cei care ajung aici în interes de afaceri, ne dorim ca ei să poată călători rapid, confortabil și în siguranță. Pentru asta, avem nevoie de autostrăzi!


Ultima camera

Știm că mulți dintre dvs ne-ați solicitat cazare pentru 1 decembrie 2018. Așa cum știți, este o perioadă foarte solicitată, așadar toate camerele au fost rezervate încă de anul trecut. Toate, mai puțin una! Am păstrat un apartament deluxe, de 4*, pe care aveți posibilitatea să îl rezervați pentru dumneavoastră sau partenerii dumneavoastră.


Pe podiumul celor mai bune hoteluri

În cadrul Galei Top Hotel Awards, desfășurată pe data de 24 mai 2018 la București, Hotel Transilvania a câștigat locul III la categoria „Hotelul anului de 4*, neafiliat unui lanț internațional”.


farsa de 1 Aprilie: Simona Halep la Alba Iulia

(update 2 aprilie): „Simona Halep de Alba Iulia” este de fapt colega noastră, Cătălina, care a intrat în jocul păcălelii de 1 Aprilie. Sperăm că v-am adus zâmbetele pe buze. Desigur, ne-am bucura ca Simona Halep cea adevărată să accepte invitația de a vizita orașul nostru! Știm cu siguranță că sunt mulți care s-ar bucura să o cunoască!


În luna dragostei

În luna februarie, te ajutăm să îi spui persoanei iubite că te gândești la ea. Și nu oricum, ci ca pe vremuri, în scris! Alege de la recepție vederea care vă reprezintă, iar noi o expediem pentru tine. Pentru că aici, în Alba Iulia, credem că iubirea trebuie să fie simplă și pură. Și ce e mai frumos decât o declarație scrisă de mână, pe felicitări frumos colorate?


Servicii noi la Hotel Transilvania

Atunci când te cazezi la un hotel, locația devine a doua ta casă. Te aștepți să ai servicii variate și de calitate cea mai bună. Iar pentru a ne asigura că oaspeții noștri au parte de cea mai bună tratație „from head to toe” (adică de la vârful degetelor până la firele de păr), la Hotel Transilvania puteți găsi acum și servicii de cosmetică, de masaj și de hair style. Colaborăm cu unii dintre cei mai buni furnizori de astfel de servicii din zonă: Studio Poem Estetic și Hair Studio by Iulia Niculescu.