Informare cu privire la COVID-19

SHARE

Ca răspuns al situației apărute la nivel mondial legată de virusul COVID-19, Hotel Transilvania și Hotel Astoria se aliniază directivelor Ministerului Sănătății și urmăresc atent desfășurarea evenimentelor și a noilor măsuri impuse. Întrucât prevenția este esențială, măsuri suplimentare de igienă și siguranță au fost implementate la nivelul tuturor departamentelor.

Protejarea oaspeților și a angajaților este prioritatea noastră principală, așadar politica de modificare și anulare a rezervărilor a fost adaptată în conformitate cu situația actuală. Toate rezervările de servicii hoteliere care urmau să fie consumate până la data de 01.04.2020 vor putea fi anulate sau amânate fără penalizare. Pentru rezervările făcute la recepția hotelului, modificare rezervărilor se poate face printr-o cerere scrisă pe adresa office@hoteltransilvania.eu, iar pentru rezervările făcute prin agenții de turism sau site-uri de rezervări, oaspeții vor contacta partenerul prin care au făcut rezevarea. Măsurile se aplică atât pentru serviciile de cazare, cât și pentru cele de alimentație publică sau săli de conferință.

De asemenea, apelăm la cooperarea oaspeților care ne trec pragul și îi încurajăm să respecte cu strictețe normele de igienă, să informeze cu privire la călătoriile efectuate în zone afectate și să ia măsurile necesare în cazul în care prezintă simptome.