dragostea-e-mai-dulce-fara-telefon-valentine-1024x524

Dragostea e mai dulce fara telefon

SHARE

Nimic nu distruge mai rapid romantismul decât momentul în care un telefon apare în peisaj. De multe ori, tindem să avem o relație mai apropiată cu un smartphone decât cu iubitul sau iubita noastră. În loc să privim în ochii partenerului, privim ecranul plin cu informații mai mult sau mai puțin utile.

În februarie, luna dragostei, Hotel Transilvania lansează o provocare tuturor cuplurilor. În perioada 10-14 februarie și 24-26 februarie, adică în preajma sărbătorilor de Valentine’s Day și Dragobete, toți îndrăgostiții care vor servi cina la Hotel Transilvania sau la English Bar vor primi o cutie. Ei vor putea să-și închidă telefonul în acea cutie, iar cei care vor rezista întreaga cină fără să o deschidă vor primi desertul din partea casei.

„La Hotel Transilvania, ne-am propus să zâmbim și să fim înconjurați de oameni fericiți: de la colegii din echipă, la parteneri și la oaspeții care ne trec pragul. Știm că cele mai fericite persoane sunt cele care iubesc și sunt iubite. Știm de asemenea că atunci când comunicăm mai mult, învățăm să iubim mai mult. Campania noastră este așadar o invitație pe care o adresăm tuturor cuplurilor, indiferent de vârstă lor sau a relației: să uite măcar pentru câteva clipe de tehnologie, să vorbească, să se privească în ochi, să se reconecteze.”, spune Iulia Guș, marketing manager Hotel Transilvania. Mai mult, cuplurile care se vor convinge cât de benefică este această metodă pentru consolidarea relației, vor avea posibilitatea să-și achiziționeze cutia, pentru a o folosi de fiecare dată când sunt împreună.

Restaurantul a pregătit și un meniu special pentru luna februarie, iar cei care doresc să petreacă noaptea în hotel pot opta pentru „Pachetul romantic”, o ofertă care include o noapte de cazare cu early check in și late check out, primire cu prosecco și căpșuni în ciocolată și micul dejun servit în cameră.

Hotel Transilvania și-a redeschis porțile în aprilie 2015, cu promisiunea de a duce mai departe povestea ospitalității și a atenției acordate clientului. În mai puțin de 2 ani de la redeschidere s-a remarcat pe piața ospitalității locale, dar și naționale, fiind distins cu Certificate of Excellence de la Trip Advisor, Guest Travel Awards de la Booking și Locul III la categoria Cel mai bun hotel de 4 stele neafiliat unui lanț internațional la Romanian Top Hotel Awards.

Pentru rezervări și informații, datele de contact sunt: tel.: 0784 223 428, email: restaurant@hoteltransilvania.eu.