Hotel-Transilvania-concert-Alba-Iulia

Pasarea Rock la Alba Iulia

SHARE

Susținem muzica bună și activitățile culturale în Alba Iulia! Ne-am bucurat așadar să le fim parteneri celor de la Revolver Events în organizarea primului concert Pasărea Rock în orașul nostru!

Pasărea Rock înseamnă: Mircea Baniciu, voce, chitară; Josef Kappl, chitară bass, voce; Ovidiu Lipan, tobe, percuție; Invitați: Sorin Voinea, clape; Marius Bațu, chitară

În această toamnă, Pasărea Rock revine cu un nou single, Fagul și iedera, care va fi cântat în premieră în cadrul concertului dedicat publicului din Alba Iulia. Un cântec nou, dar, într-un anumit sens, vechi de când lumea; de când există dragoste pe pământ, Fagul și iedera reia o temă tradițională despre o poveste de dragoste nefericită, dar supraomenească, care îi transformă pe cei doi iubiți în două ființe care vor trăi de-a pururi îmbrățișate: un fag și o iederă.

Repertoriul spectacolului Pasărea Rock va include compozițiile originale Pasărea Rock: Praznic năprasnic, Călușandra, Pasărea Calandrinon, Legenda, Epitaf, Zoreaua; piese din prima operă rock-simfonic “Meșterul Manole: Pe Argeș în jos, Rugăciune către Domnul și hituri binecunoscute interpretate de Mircea Baniciu: Hanul ulciorului nesecat, Eșarfă în dar etc.

Evenimentul va avea loc joi, 29 octombrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Mai mult, Hotel Transilvania va oferi 2 invitații gratuite pe pagina sa de Facebook. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, dintre cei care au dat „Like” anunțului.