pachet-vine-barza-1024x1019

De 1 Aprilie: Pachetul „Vine barza”

SHARE

Hotel Transilvania lansează o ofertă unică în România: pachetul „Vine barza!”.

LATER EDIT: Această știre a fost o păcăleală de 1 Aprilie.

Atentie!: Acest articol este o păcăleală de 1 aprilie. Păstrăți-vă mereu zâmbetul pe buze!

Întrucât multe cupluri doresc un bebeluș, iar stresul și programul agitat este un impediment în a-l concepe, cei de la Hotel Transilvania au lansat o ofertă specială prin care invită toate perechile care doresc să aibă un copil, să petreacă un sejur la Alba Iulia. Studiile au dovedit că în vacanță, cuplurile sunt  mult mai relaxate și au mai mult timp unul pentru celălalt. Iar un city break în Orașul Unirii este cu atât mai benefic, deoarece localitatea este cunoscută ca o destinație liniștită, în care turiștii se pot bucura de cultură, de natură, dar și de o cazare confortabilă.

Camera propusă este una cu balcon, luminoasă, pentru că s-a demonstrat că soarele și aportul de Vitamina D cresc semnificariv șansele de a concepe un copil. Mai mult, camera cu mobilier alb, decorată conform regulilor feng shui, este un alt atu care crește șansa de a procrea un copil. Pe pervazul camerei va fi așeazat zahăr, deoarece superstițiile din Ardeal spun că acest detaliu cresc șanseșe unei sarcini. Micul dejun va fi servit în cameră. Conform tradiției, dacă mama mănâncă dulce după concepere, va avea o fată, iar dacă mănâncă sărat va avea un băiat. De asemenea, la cerere, se poate așeza în cameră un bol cu rumeguș, deoarece se spune că dacă graviduța va ține mâna în rumeguș, copilul va fi creț.

Pe acoperișul hotelului este, începând din această lună, și un cuib de barză, iar cei care vor opta pentru acest pachet vor avea ocazia să îl viziteze, în cadrul unui tur ghidat. „Barza este simbolul maternității și ne-am bucurat când o barză și-a făcut cuib tocmai pe acoperișul nostru. De fapt ea a fost cea care ne-a dat ideea lansării acestui pachet, care sperăm că va aduce bucurie multor cupluri tinere!” declară reprezentanții hotelului.

Pachetul mai include o primire cu cheese cake cu sos de zmeură, desertul preferat al turiștilor. Mai multe cercetări recente au arătat că datorită consumului de zmeură, șansele de a rămâne gravidă o femeie cresc cu 20%.  

Prețul pachetului începe de la 249 lei/ noapte și include:

               – cazare cameră deluxe 4* cu pat matrimonial și balcon

               – două porții de cheese cake cu sos de zmeură din partea casei

               – zahăr în geam

               – mic dejun serevit în pat, meniu dulce sau sărat, în funcție de pofte

               – tur pe acoperișul hotelului, pentru a vedea cuibul berzei

               – voucher de reducere 30% pentru petrecerea de botez a copilului

Mai multe detalii pot fi obținute la telefon 0258812052 sau email marketing@hoteltransilvania.eu.