Politici

Camerele de 3* si de 4* :

 • pentru copii cu varste intre 0-2 ani se aloca la cerere patut gratuit
 • copii cu varsta intre 0-7 ani care dorm in pat cu parintii beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun
 • pentru copil cu varsta mai mare de  7 ani sau adult se achita o taxa de 45 lei pentru pat suplimentar si 45 lei pentru mic dejun /zi ;

Numar de paturi suplimentare / camera : 1

Suite :

 • tariful suitei include cazare si mic dejun pentru 2 adulti + 2 copii cu varsta pana la 7 ani; suita poate gazdui maxim 4 persoane:
 • pentru copii cu varste intre 0-2 ani se aloca la cerere patut gratuit
 • copii cu varsta mai mare de 7 ani si adultii (a 3-a si a 4-a persoana) beneficiaza de gratuitate la cazare , pentru acestia se achita suplimentar contravaloarea micului dejun 45 lei /pers/zi

Nu se aloca paturi suplimentare pentru suite.

La Hotel Transilvania nu sunt disponibile camere pentru fumători. Fumatul tradițional nu este permis în incinta Hotelului Transilvania , fiind acceptata însă țigara electronică. Fumatul este permis exclusiv în incinta  English Bar sau pe terasa hotelului ,în spațiile dotate și semnalizate corespunzător.

Oaspetii care incalca aceasta politica vor achita o taxa de igienizare de 200 lei /persoana.

Accesul animalelor de companie în hotel este interzis .

Check-out-ul se face pana la ora 12:00.

Cu acceptul explicit al Hotelului se poate elibera camera si dupa ora 12:00 cu aplicarea urmatoarelor taxe:

 • Eliberare camera intre orele 12:00 – 15:00 – taxa suplimentara de 25% din tariful camerei
 • Eliberare camera intre orele 15:00 – 18:00 – taxa suplimentara de 50% din tariful camerei
 • Eliberare camera dupa ora 18:00 – taxa suplimentara de 100% din tariful camerei

Eliberarea camerei dupa ora 12:00, fara acceptul explicit al Hotelului in acest sens, se penalizeaza cu 100% din tariful camerei. In aceasta situatie Hotelului isi rezerva si dreptul sa elibereze camera in absenta oaspetelui si sa transfere toate bunurile acestuia in camera de bagaje.

Oaspeții hotelului nostru beneficiază de tarife preferențiale la Spice Fitness, cea mai modernă sală din Alba Iulia, situată la mai puțin de 5 minute de hotelul nostru. Locația oferă:

 • aparate cardio
 • body building
 • zonă body building
 • aqua spice (saună și jacuzzi)
 • zonă pentru copii

Pentru a beneficia de tarifele preferențiale, solicitați de la recepție voucherul Spice Fitness.

Conform Hotărârii de Consiliu Local Nr. 341 din 22.12.20, articolul 32, punctul 14, începând cu data de 01.01. 2021, în Alba Iulia se va aplica taxa de promovare turistică în valoare de 5,2 lei/ persoană/ noapte. Această taxă se adaugă tarifului de cazare pentru toate persoanele în vârstă de peste 12 ani.

Hotelul dispune de parcare stradală publică. Hotelul este amplasat în ZONA 1 – (albastră), iar parcarea se achită între orele 8.00-17.00, luni-vineri, și este gratuită sâmbăta și duminica și în timpul săptămânii după ora 17:00. 

Tariful este de 1 leu pe oră (0,5 lei pe jumătate de oră sau 2 lei pe 2 ore, 7,5 lei pe o zi), pentru persoane fizice. 

Plata pentru parcarea stradală se poate face prin SMS la numărul 7420 (mesaj 633 NrMașinăpentru o oră,  mesaj 634 NrMașină – pentru 2 ore,   mesaj 635 NrMașină – pentru o zi), sau prin aplicația TPark. 

La cerere, hotelul poate oferi parcare supravegheată video, în curtea interioară. Acest serviciu este oferit în limita locurilor disponibile, tariful fiind de 30 lei/autoturism/zi. Tariful pentru parcarea interioară se achită la recepția hotelului.  

Hotelul pune la dispoziție și o stație de încărcare a autoturismelor electrice, prin aplicația EV Connect

Dacă vrei să pleci din oraș cu un suvenir, poți găsi la recepția hotelului un mic gift shop cu magneți, căni și obiecte artizanale fabricate local.