Răsfăt

ÎN INIMA TRANSILVANIEI

Situat la kilometrul zero al orașului , în inima centrului civic , Hotel Transilvania iți pune la dispoziție 80 de camere noi , confortabile, dotate cu absolut tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți ca acasă sau chiar mai bine: wi-fi gratuit în întregul hotel, tv smart LCD și aer condiționat cu reglaj personalizat în fiecare cameră , băi moderne cu articole de toaletă gratuite, restaurant a-la-carte cu specific mediteranean și internațional, room-service, English Bar, parcare gratuită , recepție 24/24, 7/7.

Nu apelăm la superlative dar, astăzi, sigur putem conta pe câteva. Pentru ca odihna turistului este cea mai importantă , Hotel Transilvania n-a negociat și n-a facut rabat când a fost vorba de mobiler și accesorii în camere.

Aeroportul Sibiu se află la 70 km distanță , cel din Cluj-Napoca la 90 km iar aeroportul Târgu-Mureș este la 110 km. Până la gară și autogara din Alba Iulia sunt mai puțin de 2 km iar la principalul obiectiv turistic al orașului, Cetatea Alba Carolina, ajungeți într-o plimbare de mai puțin de 10 minute.

Pentru cei dornici sa descopere atracțiile Transilvaniei, hotelul organizează în fiecare zi , cu autocare și microbuze proprii , clasificate la 5*, tururi la cele mai importante obiective turistice din regiune: Salina Turda, Munții Apuseni, Cetatea Sighișoarei, Castelul lui Dracula , Castelul Huniazilor, degustări de vinuri în crama Castelului din Jidvei etc.

Reinventăm

CONFORTUL

Hotel Transilvania reprezintă azi cel mai ambițios proiect arhitectural din zona hotelieră din Alba Iulia , 80 de camere în care nu doar să locuiești, ci in care sa TRĂIEȘTI si sa te relaxezi deplin. Veți găsi la noi lucruri unice pentru industria ospitalitatii din Alba Iulia, de la iluminarea completa exclusiv cu led-uri, care ne face 100% eco-friendly, panouri solare si economizoare, un
sistem high tech care le permite

clientilor să-și comande temperatura de pe drum, cea mai avansata interfață prin care se poate relaționa cu recepția, până la saltelele premium king size , special achiziționate pentru confortul turiștilor noștri . Desigur, dincolo de toate avantajele prezentului, Hotel Transilvania înseamnă profesioniști, gata sa te întâmpine cu brațele deschise.