Servicii

Facilitățile hotelului includ o gamă largă de servicii și dotări  de la : check in express , wi fi de mare viteză gratuit, business center, personal airconditioning system, televizoare smart, interfață electronică pentru room cleaning sau intimitate, seturi cosmetice din gama green life și până la excursii organizate pentru turiști la cele mai importante obiective turistice din regiune și servicii de transfer la aeroport.

No worries , problems , rush’n’stress : YES, we have CHECK- IN EXPRESS

Timpul dumneavoastră este foarte important pentru noi ! Dacă doriți să scurtați timpul pentru formalitățile de înregistrare și să vă îndreptați cât mai repede către camera dumneavoastră , vă rugam să ne trimiteți înainte de a ajunge la hotel datele dumneavoastră de identificare ( CI / pașaport, număr carte de credit ), asftel încât, atunci când veți ajunge , nu vom mai avea nevoie de la dumneavoastră decât de o semnătură , înainte de a primi cartela de acces .

Conducerea hotelului nu este răspunzătoare de valorile lăsate în cameră . În dulapul camerei dumneavoastră există un mini-safe electronic, alături de instrucțiunile de utilizare.Vă rugăm să studiați operarea safe-ului înainte de închiderea ușii acestuia . La terminarea sejurului dumneavoastră , vă rugăm să lăsați ușa safe-ului deschisă. Pentru anumite obiecte de valoare ,vă rugăm să contactați Recepția , pentru a le păstra gratuit în safe-ul hotelului .

Dacă utilizaţi parcarea noastră , hotelul nu îşi asumă responsabilitatea pentru integritatea maşinii sau orice obiecte valoroase din maşină. Vă rugăm nu vă lasaţi obiecte de valoare în interiorul maşinii.

În cazul în care doriți acest serviciu , rugăm apasați tasta semnalizată în acest sens, de pe panoul electronic din cameră , conform instrucțiunilor afișate pe acesta .
Dacă doriți să primiți un apel de trezire ,colegii noștri de la Recepție vor fi încântați să vă ajute.
Dacă doriți să nu fiți deranjat , apasați butonul „ Do not disturb „ de pe panoul electronic din cameră , conform instrucțiunilor afișate pe acesta .
Dacă doriți un mijloc de transport pentru transferul de la aeroport sau doar pentru a vizita împrejurimile , vă putem pune la dispoziție o mașina privată .Vă rugăm sa contactați colegii noștri de la Recepție pentru a vă prezenta toate detaliile necesare , precum și tarifele oferite .
Situat la parterul hotelului , Restaurantul vă oferă un meniu bogat , cu specific mediteranean și internațional . Programul restaurantului este zilnic, între orele 07:00 – 23:00.
Toate camerele sunt dotate cu televizoare SMART LCD , cu un număr de peste 150 de canale , din care peste 20, internaționale .
În caz de urgență , vă rugăm să contactați Recepția.
Vă rugăm să consultați meniul în secțiunea „Room Service “ a broșurii din cameră.
Vă punem la dispoziție o selecție de băuturi , snacksuri si dulciuri .Pentru o descriere detaliată , vă rugăm să consultați Meniul de pe Minibar.
Dacă după ckeck-out mai aveți timp pentru o plimbare în oraș , vă punem la dispoziție o cameră specială , în care bagajele dumneavoastră vor fi în deplină siguranță, până vă veți întoarce.
PAS – personal air system/ reglează temperatura dorită de acasă sau de pe drum.
Internetul este gratuit pentru oaspeții hotelului , atât în varianta WI-FI , cât și prin cablu.
În recepția hotelului , sunt disponibile încărcătoare de telefon și adaptoare pentru oaspeții hotelului , astfel încât compatibilitatea cu prizele românești să nu mai reprezinte o problemă.
Copiii dumneavoastră pot beneficia de același confort ca și dumneavoastră ! Pentru juniorii cu vârsta de până la 2 ani , alocăm în mod gratuit pătuțuri.
Vă punem la dispoziție , în cadrul zonei special amenajate de la Recepție , urmatoarele servicii: computer , imprimantă wireless , fax , fotocopiator .La cerere, vă putem pune la dispoziție o gamă variată de alte servicii , cum ar fi : traduceri , activități de secratariat , etc , care pot fi realizate, la cerere, cu un furnizor extern de servicii.

Articolele disponibile în toate camerele , gratuit  : săpun de față și corp , șampon și gel de duș, bețișoare urechi, tampoane pentru demachiat , cască duș , pilă de unghii , trusă de cusut , burețel silicon pentru pantofi.

Dacă aveți nevoie de orice altceva , vă rugăm să ne anunțați.

Pentru orice informație legată de petrecerea timpului liber, vă rugăm să contactați Recepția.
Vă rugăm să contactați Recepția pentru orice defecțiune tehnică.

Vă rugăm să completați formularul special pus la dispozitie in fiecare camera sau sa comunicati sesizarile / sugestiile / reclamatiile  la Recepția Hotelului.

Vom remedia in cel mai scurt timp posibil orice problema ce ni se aduce la cunostinta.