Health & Beauty

Atunci când te cazezi la un hotel, locația devine a doua ta casă. Te aștepți să ai servicii variate și de calitate cea mai bună. Iar pentru a ne asigura că oaspeții noștri au parte de cea mai bună tratație “from head to toe” (adică de la vârful degetelor până la firele de păr), la Hotel Transilvania puteți găsi acum și servicii de cosmetică, de masaj și de hair style. Colaborăm cu unii dintre cei mai buni furnizori de astfel de servicii din zonă: Studio Poem Estetic și Hair Studio by Iulia Niculescu.

Studio Poem
Produsele folosite în saloane sunt de cea mai bună calitate. Pentru cosmetică, cei de la Poem oferă în exclusivitate tratamentele cu produsele Guinot, dar și o serie de proceduri cu aparate moderne care asigură rezultate spectaculoase chiar de la prima ședință. Pe lângă tratamentele cosmetice, aici puteți beneficia de proceduri de epilare definitivă și epilare cu ceară sau de machiaj semipermanent și pensat. Rezervările se pot face la telefon 0724.002.264 sau pe email info@studiopoem.ro.
Hair Studio

by Iulia Niculescu

​Hair Studio by Iulia Niculescu aduce în Alba Iulia un salon de coafură la standarde internaționale. Cu produse fabricate în SUA și Europa de Vest. Olaplex, Nashi Argan, Moroccanoil sunt doar câteva dintre mărcile premium cu care se lucrează în acest salon. Rezervările se pot face la telefon 0754528104.
Manichiură/ Pedichiură
Un alt serviciu pe care hotelul îl oferă este cel de manichiură și pedichiură, Andreea așteptând programările la telefon 0733320230.
Fitness

SPICE FITNESS

Pentru că ne dorim ca oaspeții noștri să își continue stilul de viață sănătos, aceștia beneficiază de tarife preferențiale la Spice Fitness, cea mai modernă sală de sport din Alba Iulia. Pentru a beneficia de această ofertă, turiștii trebuie să achiziționeze de la recepția hotelului voucherul ce le va asigura accesul pentru o zi în locație. Spice Fitness este situat la mai puțin de 5 minute de Hotel Transilvania. Locația oferă:
• aparate cardio
• body building
• zonă body building
• aqua spice (saună și jacuzzi)
• zonă pentru copii
Programul de funcționare este:
Luni – vineri: 08:00 – 22:00
Sâmbătă: 08:00 – 14:00
Duminică: ÎNCHIS